14 April 2017

JAKET MUSLIMAH LABUH


Dah lama rasanya jannah tak update blog ni rasanya dah bersawang dah gamaknya haha, hari ni jannah nak cerita sikit pasal jaket muslimah yang jannah jual ni. kalau awak berminat boleh wasapp No yang jannah tinggal kan ni ye..  Jaket ni sesuai kalau korang nak buat pakai pi travel ke, buat jadikan sweater, sweater kan pendek, tapi jaket ni labuh.. insyallah aurat kita terjaga tau tak payah risau dah.. yang paling penting jaket ni best tau bila pakai .. 

NEXT entry nanti jannah cerita pulak testimoni dari ramai pelanggan yang pernah share dengan jannah ye, hehe insyallah tak nyesal lah kalau beli sebab jaket ni boleh serbaguna heheh..


"Sis, Chantik jaket muslimah ni, sesuai sangat pakai time pergi travel"

"Tak sejuk lagi dalam bilik kulliah yang sejuk dengan ekon, Selesa nak belajar
dalam kelas"
"kak jannah, saya ni backpaker dah merata saya bawak jaket akak merantau hehe
best dan senang bila berjalan pakai jaket ni. "


APA YANG BEST JAKET LABUH NI?
==============================
*Pelbagai design dan warna menarik.
*saiz XS sehingga  5L
*Material polyster yang sedap dan sangat selesa
*Tahan lama dan tahan lasak
* Tidak mudah kedut
*Mempunyai 2 poket pada kiri dan kanan jaket
*Mempunyai tali yang fleksibel
*boleh dipakai as a cardigan pun smart
*Sesuai dipakai ke tempat kerja, ketika bawa moto atau semasa travel dalam dan
luar negara.

yang penting sesuai di pakai oleh semua, tak kisah untuk opis, event, kulliah
atau pergi tarvel taw.

Nak buat baju organisasi atau team pun chantikk boleh SULAM NAMA minimum Oder
10 helai


untuk pertanyaan dan detail boleh klik link ni http://wasapp.me/+60194368780

tak puas hati meh usya instagram : @ana.haneems 
Fesbook page : Ana Haneems 




JL001

JL002

JL004

JL005

JL006

JL007






♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

28 Mei 2016

CARA TAMBAH MODAL





TAMBAH MODAL

Langkah 1:

Syarat-syarat Tambah Modal:

  • Waktu Tambah Modal 10:00AM - 10:00PM
  • Sila Bank-in RM100 ke atas dengan NILAI UNIK 

untuk memudahkan semakan.

Waktu Proses Selewatnya 30 minit.

Hubungi Careline jika TIDAK diproses selepas 60 minit.




 Langkah 2:

Sila Bank in sejumlah modal ke salah satu daripada akaun berikut:


MAYBANK (MBB)


MAYBANK
512231375494

SIXTY SEVEN TOPUP ONLINE


CIMB BANK (CIMB)

SIXTY SEVEN TOPUP ONLINE
CIMB
8602110222


Public Bank (PBB)

SIXTY SEVEN TOPUP ONLINE 
3192411204


Langkah 3:

Hantar SMS dengan format berikut:

TAIP:BI*[BANKNAME]*[AMOUNT]*[DATE:DDMM]*[TIME:HHMM]

CONTOH 1: BI*MBB*210*1908*2130CONTOH 2: BI*CIMB*210*1908*2130CONTOH 3: BI*PBB*210*1908*2130
SMS ke: SERVER


SERVER REPLY 1: Bank in (BI*MBB*210*1908*2130) received, Please wait 30 minutes to be process!

SERVER REPLY 2: Bank in (BI*CIMB*210*1908*2130) received, Please wait 30 minutes to be process!

SERVER REPLY 3: Bank in (BI*PBB*210*1908*2130) received, Please wait 30 minutes to be process!


NOTA 1: PASTIKAN FORMAT YANG BETUL DIGUNAKAN

NOTA 2: FORMAT TARIKH DDMM @ HHBB

NOTA 3: FORMAT MASA SISTEM 24 JAM TANPA TITIK

NOTA 4: SILA SMS MENGGUNAKAN NOMBOR YANG DIDAFTARKAN


Langkah 4:

Anda akan menerima SMS makluman tentang status Tambah Modal & Baki Terkini selewatnya 30 minit








♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner