14 April 2017

JAKET MUSLIMAH LABUH


Dah lama rasanya jannah tak update blog ni rasanya dah bersawang dah gamaknya haha, hari ni jannah nak cerita sikit pasal jaket muslimah yang jannah jual ni. kalau awak berminat boleh wasapp No yang jannah tinggal kan ni ye..  Jaket ni sesuai kalau korang nak buat pakai pi travel ke, buat jadikan sweater, sweater kan pendek, tapi jaket ni labuh.. insyallah aurat kita terjaga tau tak payah risau dah.. yang paling penting jaket ni best tau bila pakai .. 

NEXT entry nanti jannah cerita pulak testimoni dari ramai pelanggan yang pernah share dengan jannah ye, hehe insyallah tak nyesal lah kalau beli sebab jaket ni boleh serbaguna heheh..


"Sis, Chantik jaket muslimah ni, sesuai sangat pakai time pergi travel"

"Tak sejuk lagi dalam bilik kulliah yang sejuk dengan ekon, Selesa nak belajar
dalam kelas"
"kak jannah, saya ni backpaker dah merata saya bawak jaket akak merantau hehe
best dan senang bila berjalan pakai jaket ni. "


APA YANG BEST JAKET LABUH NI?
==============================
*Pelbagai design dan warna menarik.
*saiz XS sehingga  5L
*Material polyster yang sedap dan sangat selesa
*Tahan lama dan tahan lasak
* Tidak mudah kedut
*Mempunyai 2 poket pada kiri dan kanan jaket
*Mempunyai tali yang fleksibel
*boleh dipakai as a cardigan pun smart
*Sesuai dipakai ke tempat kerja, ketika bawa moto atau semasa travel dalam dan
luar negara.

yang penting sesuai di pakai oleh semua, tak kisah untuk opis, event, kulliah
atau pergi tarvel taw.

Nak buat baju organisasi atau team pun chantikk boleh SULAM NAMA minimum Oder
10 helai


untuk pertanyaan dan detail boleh klik link ni http://wasapp.me/+60194368780

tak puas hati meh usya instagram : @ana.haneems 
Fesbook page : Ana Haneems 




JL001

JL002

JL004

JL005

JL006

JL007






♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner