25 September 2013

wajah baru blogku

lama rasanya tak dating dengan blog nie hehe maklum lah sedang diselengarakan oleh sis jia .
akhirnya tercapai juga cita - cita aku nak blog tema hijauu !!
terima kasih akak :) 
bila dah cantik baru semangat nak update entry hari -hari :)
ini lah hasilnya bila dah siaap

maaf andai dalam tempoh pengeditan blog nie saye banyak kerenah :)

 
sape berminat boleh lah tempah kat jia..
murah je full edit RM40 :)
free banner dan tapal iklan 
 
sini :
http://www.jiakreatifelt.com/2013/09/full-edit-blog-cahaya-jannah.html

ramai yang tanye aku ape maksud nama blog hang ni jannah sedap lah ~
okei nama nie bukan saje-saje aku letak tapi ade mksud dia lama jugak lah mencari nama ..
ANNUR SYAUQINA = CAHAYA KERINDUAN

♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

4 Massage:

Niena Reen berkata...

lawa la blog. :) and nama tu bawa maksud yg bagus juga.

Cahaya syurGa berkata...

@Niena Reen
terima kasih :) blog awk pun cntik :)

Kisah Si Dairy berkata...

hijau mata masuk sini...cantik

Cahaya syurGa berkata...

@Kisah Si Dairy
syukran:) semoga pembaca akan mendapat manfaat dri blog ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner