29 Ogos 2013

kau sahabat kau teman



 
 


Ini  lah al kisah satu sem aku bersama nor zainab.nor yag bertudung pink baju hitam tu  
cun kan dia ??
.  kawan rapat aku dekat poli nieh nor,izzati..
Tapi ape2 masalah aku rajin cerita kat si nor ni.. 
biase lah ak percayakan dy.bukan yang lain aku tak percaya tapi bila story kat si nor nie dy bg nasihat terbaik lahh 
.kami dari tempat yg sama.sbb tu yg menyebabkan aku jadi rapat dgn dy.. 
seblum masuk poli pon aku rajin contx dy.. mula2 kenal dy kat fb ak ngat dy laki.. 
sbb dy letak nama nor rosli.. rupa2 nya rosli tu ayah dye,. Hehe
Sem tiga ni dok ngan dy memang terbaik laa.. semua kerja aku awal.. 
bagun awal. Pergi kelas awal.siap pi kelas awal. Dulu aku laa yg lewat bagun hehe~ 
siap nor penah cakap
 ‘sian hg jannah sjak dok dgn aku hang selalu awal hehe’ 

 
time sem2 jamuan raya :)

  selama dok dgn dy xde pulak masalah,, best dok ngan dia sebab dy kuat stdy !! 
so bila aku dok ngn dy aku pun ikut dy rajin stdy,, 
tapi xlah serajin dy stdy,, hehee.. 
aku ni bila tgok org stdy aku jelos so bila aku tgok dy stdy aku pun stdy lah jugak,, padahal aku dok tenung je nota tu haha..
Si nor ni tere bab kire2 ,, aku pulak lemah,, 
sok dy lah jadi tempat aku nak rujuk.. tambah2 islamic accounting hoho slow giler aku,, 
tapi selamat lah dy ajar ak mana yg ak xpaham tu hehe.. thnkz nor !! sebab sudi ajar aku sampai paham..
 nor ni kalau bab kira kira ramai yg cari nk rujuk dye ,, hehe…  

Sebelum nie aku roommate dgn orang lain aku suka stdy last last minit.suka perangai aku nie suka ikut orang. Ishh pelik betui aku ni kan ?? . tapi bila dok dgn dia 24jam stdy.. bila aku tengok dia stdy aku jadi takut.. ishh nor nie.. jadi aku pun dah terikut dia.. aishh jannah ko xsama dgn mereka tu yg nak stdy last2 minit (pesan si nor) .. bila keputusan aku sem 3 keluar baru aku meng akui yang aku bukan jenis yang boleh stdy last minit.. okei ni bab stdy dengan nor.
Okei sekarang bab MAKAN antara aku dan  dia aku lah yang kuat makan harap je kecik tapi kuat mkan..
kalau hari cuti kan bila nor nie tak makan mesti aku un tak makan .. 
duduk dgn nor leh diet ooouu.. 
sebab dia tak makan sangat tapi bila mai dia kuat makan kalah aku jugak hehehe 
selalu kami ni tak suka turun cafe 2 3 kali.. kalu beli mkanan utk tengah hari mesti beli utk petang..
jimat pun jimat ..

di pulak kisah bila pagi pagi nak pergi kelas.. selalu nye nset mahai nor lah yang kejutkan kami..
kalau nset aku xpenah nye nak kejut.. kalo kejut pun aku xsedar,, sebb aku ni tido perhhh !!
tak ingat dunia.. hehe
selagi nor tak bagun selagi tu aku tak bagun .. dia lah jam loceng aku pagi-pagi..

tinnnggg tonggg !!



mana tak nye kalau aku yang kunci jam bila jam tu bunyi aku tutup lps tu
sambung balik tidoq..
dia yang akan bagun dulu dari aku..
lagi satu si nor nie suka dok dalam keadaan suram gelap - gelap.. 
romentik katanya duduk dalam suasana mcm tue hehe 
selalu la aku dok merepek repek kat dia bila gelap .. 
dia nie kalau cerah -cerah mata dia suka berair.. penyakit dia pelik sikit macam orang nagis je tengok..



gambar nie time iftar dgn budak kelas..

iffa aku zaza dan nor










norr !! wehh rindu hang sampai aku mimpi2 malam tadi taw!!
tetibe2 nak tulis entry ni sbb rindu hag hehe
hope ukhwah yang terjalin antara kita kekal.. dan thnx utk segalanya..
hang laa tempat aku nak marah.. nak merepek repek bila ade masalah
hang lah tempat aku nak mengadu terima kasih kawan sebb sudi sedekahkan telinga hang kat aku 
dan bagi nasihat nasihat yang berguna kat aku.. 
hang jugak rajin marah bila aku malas stdy hehe tq taw kawan :)






terima kasih untuk segalanya

sayang hang ketat ketat !!




♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner