03 Ogos 2013

duit raya terawal

 
 
apa khabar semua sehat ke ?? 
macam mana dengan puasa ade yg dah tinggal ke ??
pejam celik pejam celik dah 24 ramadhan dah kan..
 tinggal berapa hari je lagi ramadhan nak tinggalkan kita
tah tahun depan kita dapat berjumpa dengan ramadhan lagi ke tak lah.. 
dengan berbaki hari yang tinggal ni hargailah sungguh sungguh pulun wat pahala banyak banyak..
 
 eh eh eh  ..
nanti dah habis ramadhan jgn pulak tinggalkan amalan yang kita buat di bulan ramadhan nie ape kata kita teruskan beristiqmah dalam membuat amalan :)
 bahang sawal makin terasa..  saye nasihat kan bersederhana lah dalam menyambut syawal nie jangan membazir sangat ape yg leh guna lagi tu kita guna jangan beli yang baru..
ini tdk perabut,kerusi, langsir tiaptiap tahun bertukar tak ke membazir nama nya tu??
membazir amalan siapa adik2 ??
syaitan kan ?? 
jadii jangan lah kita amalkan sikap mcm tu kan...

ok harii nie masa nak balik dari office memg riuh lah kebanyakan 
staf mggu depan dah ramai yg mula bercuti tinggal lah kami yg prktikal 4 org bersama tok uban (gelaran je taw ) nama sebenar pakcik tanzizi ..
masa nak balik tu baru angkat punggung tibe tibe ustaz azhar a.k.a bos kami lah kan
bagi duit raya kat semua staff termasuk lah kami :)
 
 
eh eh tak raya lagi dah dapat wet raya hehe :)
moga ustz dimurahkan rezki aminn~~
 
 




♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

2 Massage:

zaza nizam berkata...

salam perkenalan!
wahh dpt duit raya..best
selamat hari raya..

Cahaya syurGa berkata...

@zaza nizam salam perkenalan juga :) heheh a`ah dapat duet raya dari bos !! dh tua2 pun xsngke dpt lagi wet rayaaa hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner