23 Ogos 2013

contoh laporan LI bagi jabatan perdagangan



 
 
haii ape habaq semua ??
saya tengah memusing musing nak siap kan laporan akhir nie..
tapi alhamdulilah terima kasih kepada yang sudi share contoh
akak akak abang abang yang dulu. jadi dapat lah menjadi sumber rujukan saya..
sekarang dah bermulanya pemantauan dari lecre untuk pelajar LI bagi politeknik sesi
JUN 2013 :)
So mesti ramai kawan kawan yang dok LI sekarang ni pun dok bz siap kan laporan akhir ..
maklum lah ade berapa bulan je lagi nak siap kan repot nie sebelum kita tamat LI..
bagi sesiapa yang dari jabatan perdagangn kalau nak contoh boleh lah komen di ruang komen entry ni dan tinggalkan emil kawan-kawan ea.. 
haaa.. sebelum tu saya nak bagi tau saya nie
kos kewangan dan perbankan islam 
dari  POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH 
mungkin ade yang dari kos lain tu leh lah tgok sikit sikit..
 jangan laaa copy semata-mata semak dulu ea.. 
nanty ade yang x kena dgn skop kerja atau bidanng korang ..
untuk rujukan boleh lah ea..
nanti tinggal kan emil di post entry ini jika mahukan contoh nye,,, 
INSYALLAH saya akan bantu ^^
 
 
 

 
SEKIAN TERIMA KASIH :)



♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

5 Massage:

Tanpa Nama berkata...

salam,.. boleh share tak laporan akhir tu ? dazzilurzzi@gmail.com
jabatan perdagangan polimas.. =)

no copy paste/wni wanina berkata...

boleh share tak laporan akhir tu ? jabtan perdagangan ptsb. izati_aku94@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam boleh emailkan report tu pd saya ? thanks :)
nuratikahyunus@yahoo.com

Atikah Adilah berkata...

saya nak tengok contoh tersebut boleh tak ? saya student dib ..
Email : eika_adeelarh29@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner