26 Julai 2013

jom daftar jadi agen topup sekarang!!

 
 
 
Topup serendah RM 5!!
Boleh topup bila-bila masa, di mana jua.
Lagi best x perlu nak pergi kedai atau online, SMS je topup masuk
Kalau tengah malam xkan nk kluar, smata2 nk bli topup RM5??
Sekarang x perlu lg, topup atas katil je. Tengah malam pun boleh topup lg.

Org lain ckap bisnes prepaid ni x untung, brape sen la sgat!
Brape sen?? Jom kira sekejap:-
Biasanya kt kawasan student atau kejiranan rumah anda, purata yg bli topup pling sedkit, 20 orang
Sbgai contoh,
jual RM10 , untung RM0.50
sehari jual 20 pelanggan , untung RM10
30 HARI * RM10 sehari = RM300
jual topup jer, boleh dapat RM300 sebulan,tidak kira lagi yuran pendaftara downline, komisin jualan downline lagi !!!

promosi raya cuma rm50 (yuran rm40+modal rmb10)
berminat pm terus kepada saya sama ada di fb,page,tiwtter,
kalau nak senag tanya di fb lah ea :)



kalau kawan nak tahu berapa keuntungan yang akan anda dpat tegok nie 
anda di pakej MANAGER 
untung yanag anda dapat adalah RM0.50
jika orang lain hanya RM0.40 je.. tapi jika dengan saya anda dapat RM0.50 
dan yuran pun murah,untuk penambahan modal bebas ikut anda .. pihak kami tidak tentukan berapa perlu anda tambah modal selepas modal yg dimasukan habis.
kat bawah ni persent keuntungan yang anda akan dapat bermula dari MANAGER 
 
 
 
 
 sesiapa yang tinggal di asrama memang untung maklumlah topup selalu dikena kan cas.
selama saya jadi agen topup nie segala topup saya atas keuntungan org yg datang topup dengan saye jimat kan. sekarang paling sikit orang pakai sim kad dua nomber..
diorang akan memerlukan topup bila tgah malam mana nak cari kan .. so kita lah yang akan dituju untuk dapatkan topup.
ha ape lagi tungu cepat lah daftar
jika bermina sila ke sini PM saye CLIK sahaja di link bawah nie ea..
atau clik pada gambar di bawah ini :)

 


jangan lepaskan peluang keemasan ini..
jika ditempat lain yuran mahal dan untung sikit ..

♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner