20 Januari 2013

bukak kedai photogrper


Haaha tgok x entry tu tajuk ape??
 Gare gare nk kena hanta Cv LI semua kalut xde gambar.. 
gambar paling terbaru diorg lpas SPM termasuk lah ak.. hehe,, 
di sebab kan mals nk kuar pekan g kedai amik gambar passport jadi bilik aku hari ni jadi tempat bergambar pulak..
Dengan mengguna fone sony wlkmen aku nie..
 dan guna tudung berlatarkan biru..
 letak atas gabus si nor haha..
 smpai pukul 12 lebih maklumlah mcm2 ragam diorang nie ni x ok tu x ok .. yg jadi juru gambar nyer si natrah .. yg tukang pegang gabus aku,dan suha.. haha terbaikkk.. xpayah g kedai dah,, save bajett kome  semua ^^V,, 

niie lah kesan nye klo dok dlm kmpung susah nk keluar pekan haha,,
Nak tgok hasil dia x gambar sebijik mcm passport kt kedai,, yg tukang edit gambar diorg tu aku lah,, sbb lapy aku ni mcm2 ade.. sofwar edit gmbar cina pun ade,, diorng dok tnye ak ‘’jannah kop ham ke bhasa cina n ink edit gmbar??’’ 
ak ckp je lah ak ingat step je lah,, selebih nye pndai2 lah merapu sendiri ,, 
buat buat paham je haha,, :p
Memg penuh bilik ak semlam yg si kak dayah asal nye xnak last2 sekali nak haha nil ah org yg paling banyak ragam nyer haha,,, 

yg kelakar nyer mse amik tu siap ade bground baldi ak dan si nor,, ade nmpk tuala lah haha,, nasib bila crop saiz passport xnmpk bnde2 tu haha klo x memg terrrbaikkk!! Hahah…
Semalam lpas bergambar aku lah yg mengedit2 gambar diorg tu,,
 harap diorg smua puas hati lah,, tp ak tgok diorg mcm puas hati je dgn hasil tangan aku nie haha,,harap begitu lah ea kawan kawan :)  
nak tgok hasil dia nie ade smple gambar yg dh siap hehe =)
terasa macm over pulak tapi bila print xmcm over sgat haha 
^_^











♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner