01 Januari 2013

bintang hati ku :)

 
 
 
 ha lagu ni si nor lah letak kat fb dia bila ak dgar trus ak dowlod sbb lirik di bestt!! 
ce korunk bace,, lirik dia,, hehe.. 
cehh ni org yg tgah bercintan cintun je yg paham haha
dekat blog aku ni ak letak lagu nie lahh,, seblum nie ak letak lagu AKUR JANJI ..
tp dh lama xtukar tu aku tukar lagu nie,, u
disebab kan aku bosan xtau nk update ape so aku update lah lirik lagu hahha!!

haa ari tu aku bukak lagu ni depan si nor .. 
dia suh aku kuat kan ..
padahal volume dh tahap max dah haha
 
 
Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku
Karena bagiku engkaulah nyawaku 
 

♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

2 Massage:

Nur Atiqa Mazlan berkata...

hahhahaha nor jiwang karat gilaa :D

cahaya syurGa berkata...

nor memang jiwang lah tgok je dia mcm tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner