18 Ogos 2012

ucapan selamat hari raya


orang ramai dok kalut post kat laman sosial sal nak smbut hari raya.. 
seronok nk menymbut nye,,
tapi segelintir jer yg merasa kesedihan sbb ramadhan akn berlalu meningalkan kite,, 
adakah korg fikir tahun dpan kita akn dapat merasainya lagi?????
semoga ramadhn ini memberi bnyak makna dan amalan kepada kita semua
semga tahun depan kite smua akan dapat merasainya kemanisan ramdhn ini :)


asal nyer tujuan sye nak ucap kan selamat  hari raya : 
tok semua kawan kwan sekolah ..poly,, blog ,, fb twetter, 
semua lah kan kan yg mengenali diri yg serba kekurgan ini.. 
sye ingin mohon maaf sekiranya ade salah silap yg disengaja atau tidah disengajakan,, 
melawak terlebih dos smpai ade yg sakit hati ngn sye,, 
sikap sye yg tidak mnyengkan kawan kawan semua,, 
tergangu masa kawan kawan .. 
dan halal kan makan minom dan ilmu yag korg pnah bagi kat sye..  


rye ni jmput la mai umah ade wat bihun sup ..
 spe yg suke bihun sup tu boleh la mai ea 
dialu2 kan dtg :) 

kat fb ramai yg post kad raya,, 
maklum laa nak pos kat umah posmen cuti raya nty x smpai plak kt korg kan .. 
nty jenuh korg semua tggu kad dari ak haha
save duit stem lau pos kat fb n laman sosial ni haha.. a
ku pon ape ag . nak amik kesempatan jgak laa nak post kad raya kat cni !!
 ak bukan nk save bajet atau kedekut ..
aku cume nak jimat masa.. 
nty lau pos compen korg dpt kad raya ak lpas raya haha ..
 perhhh alsan xleh belah btui ak haha... 
xnak ngaku diri tu kedekut hahah


nak amik setempek kad raya dari sye ,,
 posto !!posto!! posto..!!
iklas dri sye tok smua pembaca .. hehee:)
simple jer dari sye .. hrap sudi menerima haha ..









♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

14 Ogos 2012

usia ku sudah meningkat!!




assalamualaikum kawan kawan ..

ana ingin ucap kan terima ksih kat smua yg wish tok bfday ana ni..
dan terima kasih jgk kat kwn2 yg bg hadiah ,, :)  akan ku simpan hadiah korg sbgai tnde pshabatn kita.. tok awk encik h .  thnx ea hdia tu ,, sye akan simpan hdiah tu sbgai tnde psahabatan kite ,, selamat awak bg gmba kumbg yg dah melekat haha lau x melekat mau jnuh sye main kjar2 ngn kumbag tu nty awkk~~ hahaha...
 iffa thnx tok mug yg ko bg tu comel gmba org knyit mata hehee,,,~~

<3 <3 sye sayang smua kawan sye  <3 <3 ,,
ade kawan2 yg ckp umo dah menigkiat tp tak tinggi2 haha,, ape laaa  ..syok jgk sye dapat mandi tpung  . mula2 ngat kan bedak tp bila bau semcam haha upa2 nyer tpung yg korg simbah kat ak... hbis cadar ak,, dok syok2 ak sembg ngn si nani  ak kne baling tpung riuh sekampung hahaha .. bestt gile dah mcm zombiiii kampug pisang putih melepak dah.. esok g kelas xyah pkai bedak dah haha ,,

tahun ni memg jd kenagan manis  buat sye sbb sye x pnah mandi tepung  tbe2 semalam sye dah di mandikan dgan tepung hahaha !! nasib tpung je yg korg buat .. kalau korg tambah ngn bnde2 lain xtau laa silap2 sye jadi kuih raye dah semalam tgal nak masukan dalam oven jer hahah!! ape2 pun sukran terima kasih thnx  tok kawan2 semua...  May Allah Bless You Always. !! ana doa kan sahabat2 semua berjaya dan sntiase di rahmati ALLAH  :) <3

ukhwan fillah abadan abada~~





♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner