26 Disember 2012

nak patah kaki aku dibuatnya


Salam rindu cute-cute semua.. ape kabar awk semua ?? hope sehat lah ea..
Tau tak ape jadi kat aku ari nie?? Haha tadi ak g amik lessen kereta.. tapi just sempat 3jam taklimat je..
Yg priktikal tu aku xsempat pulak,, sebb ramai orang.. lepas tu aku ngat kan umi nak amik last2 balik naik bas dah lah bas kt situ ak xpenah Nampak haha tapi dah ade pondok bas tu ade lah kan basnye hehe.. aku un tunggu lah bas.. lama gak laa  bas tak nampk batang hidung pun yg nmpk bas sekolah je hahah!! Xkan nak naik kutt.. dok tggu2 ade kereta berhenti ckp nk g tping ke,, dy mcm kereta sapu lah.. mcm kat psis.. hehe.. klo ak sorg ak xnaik dah.. ni mybe ade pempuan india sekali sbb tu ak naik tu.. lagi un sian kat si nor tggu lama kt kfc tue hehe,, lepas tu g lah kfc makan lama jugak lah sbb nak bg hbis mkanan tu.. lps tu kami tawaf taiping g bank ke bank.. perhhh bukan dekat jauh kot ade lah dekat 7 bank hahaha.. banyak kan gare2 kena amik pemplet je pun haha.. mula mula tue memang malu masuk semata mata nak amik benda tu je.. haha..
Ade yang lawak nye time nk lintas jalan.. sampai ade yg gelak tgok kami mana tak nye takut.. x berani bnyk sgt kereta..  aku td nyaris2 nk kena langar lau x hospital dah ak dok.. jalan ikut dan je.. selamat nor tarik aku dulu..lau x tak tau ape jadi hehe.. sampai kat tabung haji ade org syrikat insuran tahan.. dye soh dgr taklimat dye sat.. nak soh kami wat insurans lah tu haha.. tnye dok tnye sekali ak tnye ni sekali dgn insurans kesihatan ke?? Dia un jwb “tak,adik tau x ape tue kemalagan??” aku jwb tau excident ..” haha amik ak translet balik , memg gelak jugak kt situ malu kena peril hahaha.. last2 kami xamik walau un penting tapi kami xda duit lagi sekrang nie laa haha,, len kali jew..
Penat kut berjalan jauh ase cm nak ptah kaki jew.. aku balik naik bas kol 4 stgah.. last2 bas tu gerak tiba2 mati tgah jalan adoii maka kami kena berkampung lah kat tepi jalan tggu bas lain hahaha.. xpnah ak jdi mcm tu dugaan.. tadi aku ckp kt nor lepas nie xyah penat2 jalan dah .. tggu ak dapat lessen kereta haha dia gelak . mana tak nye lambat lagi daaa nak hbis lessen aku tu hahaa.. aku sampai umah dalam kol 6stgah baying kan aku keluar sehari dari pagi kol 7 smpai ptg kol 6 .. perhhhh~~ lama gilaaaa. Hahaha..
Dh laa cukup sampai disini shaja kisah aku ari nie haha.. tata cute semuaa..


♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner