18 Ogos 2012

ucapan selamat hari raya


orang ramai dok kalut post kat laman sosial sal nak smbut hari raya.. 
seronok nk menymbut nye,,
tapi segelintir jer yg merasa kesedihan sbb ramadhan akn berlalu meningalkan kite,, 
adakah korg fikir tahun dpan kita akn dapat merasainya lagi?????
semoga ramadhn ini memberi bnyak makna dan amalan kepada kita semua
semga tahun depan kite smua akan dapat merasainya kemanisan ramdhn ini :)


asal nyer tujuan sye nak ucap kan selamat  hari raya : 
tok semua kawan kwan sekolah ..poly,, blog ,, fb twetter, 
semua lah kan kan yg mengenali diri yg serba kekurgan ini.. 
sye ingin mohon maaf sekiranya ade salah silap yg disengaja atau tidah disengajakan,, 
melawak terlebih dos smpai ade yg sakit hati ngn sye,, 
sikap sye yg tidak mnyengkan kawan kawan semua,, 
tergangu masa kawan kawan .. 
dan halal kan makan minom dan ilmu yag korg pnah bagi kat sye..  


rye ni jmput la mai umah ade wat bihun sup ..
 spe yg suke bihun sup tu boleh la mai ea 
dialu2 kan dtg :) 

kat fb ramai yg post kad raya,, 
maklum laa nak pos kat umah posmen cuti raya nty x smpai plak kt korg kan .. 
nty jenuh korg semua tggu kad dari ak haha
save duit stem lau pos kat fb n laman sosial ni haha.. a
ku pon ape ag . nak amik kesempatan jgak laa nak post kad raya kat cni !!
 ak bukan nk save bajet atau kedekut ..
aku cume nak jimat masa.. 
nty lau pos compen korg dpt kad raya ak lpas raya haha ..
 perhhh alsan xleh belah btui ak haha... 
xnak ngaku diri tu kedekut hahah


nak amik setempek kad raya dari sye ,,
 posto !!posto!! posto..!!
iklas dri sye tok smua pembaca .. hehee:)
simple jer dari sye .. hrap sudi menerima haha ..









♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner