08 April 2012

SEHARI BERSAMA DIB



berbaloii penAt+sakit kaki..
ari nih,, main explores bsma DIB,,,
sbb dpt no 1 haha xcye je,, 
kaki ku dh kejang xleh nk gerak adoiii~~
pngalman yg xleh lupa kne pngang ccing eaaa~~
mkn cucur xmasak ngn rase pedas+masin gilew
minom air yg dh dcmpur mcm2 rase haha~,memg terbaik lah sbb ak xpnah join sblm2 nih haha
ak ske wlau un pnat,, group ak lah yg xcukup org mle2 ahli 2 org,, ahli sbnr 10 org,,
 sbb yg lain xdtg tngal ak ngn dak sem 2 ,, sete;ah dirombak jd lah 4 org group org lain 5,,6 org,,, tp kami meng jgk.. 

bru mle lari ak dh pancit mengah blari pnat gilew,
, tmpat dy bkn dkt2 jauh3 lak tu ,,ad 15 cek point lak tu,, 
ak heran tul tgok abg3 group ak tu lari x pnat kmi yg pmpuan ni mengah nk kjar ,,
 laju btul,, mklumlah llki,, sbb ad dorong lah leh meng,, lau x jgn hrap lahh,,
 haha,,mecm2 pngalanm yg ak dpt ari nih,, menarik gileww,, c mira plak dy tgur ak
 " JANHH ptme kali ak dgr sure hg kuat " hhaaha memg lah ak kne jrit kuat ckp AKU SYAANG MALAYSIA., 
slgi x kuat ak kne ckp,, astu kne mkn mkanan yg melyoya kan,, td ak jtuh ag haha hidup ak nih ske jatu hehe,,

 ish3 jnh kau jaln mcm ane nih,, kne mata ke lutut haha,
,megeletar lutut beb ble dh hbis tu,,mklum lah ak x pnah exsercis skli blari memg krem satu badan,,
 mlm nye plak kne blakun kmpln ak lawak gle ak diam je dlm lakunan tu ak jd ank ahaha,,,
 lucu3 ,,
yg jd ayah ak tu plak malu3 hehe lawak nyer haha mma ak dlm lakunan tu plak quen control haha lawk,, 
ape2 un ari nih memg best wlau un pnat nak mampus
k.. laa kwan2 ni je ak nk story ak dh pnat ngntok ag,,
 inagt on9 nk skype ngn DIA tp dy majuk ngn ak kut sbb ak chat ngn kwn ak yg laki urmmm saba lah baik ak tdo ,, 





♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner