06 April 2012

final oh final oh final




wahhh~ 
xsngke ak dh nk abis sem dah laaa ase cm bru masuk ke kt bumi PSIS ni... 
pjam clik pejam celik dh nk final... 
best jgk blja at cni,, 
aman je tmpt dy,,, 
mle2 org yg fist time smpai cni diorg fkir diorg dh sesat,, 
poly ak nih btul3 dlm kmpng ,, 
xde mall xde shoping complx haha~ 
ak dok cni sekli jer kuar g pkan ,, 
tu pun terpksa~~ 
dok terperuk je at dlm bilik lau xde xtvt ape2,, 
haha~

alamakk sudah nk final lah kwan2~
cuak lah,, ak prob 2 sbjk,, hope leh buat lah spye nty x kne reapet,,, akaun oh akaun..
marketing oh merketing... dua sbjk nih yg mslah ,,,
ermmm kos ak ni short sem 2thun stgh jer,, 
ase pnat ooo .21 kedit,,
 memg full lah xde masa~harap2 prgm 2thun ni poly x buat lah ak nk 3 thun ,,
xde lah tertkan cm skunk,,kelas full ,, 
xde masa nk rehat jer ase,, 
adat nk beljar lah kata kan~~ 
final mkin dkat makin malas ak nk stdy ,,aduuiii
jannah3 bgunnn!!! jgn mals,, ingat
pesan ustz ustzah perenz dlu,, biaa susah skunk


jgn ssuh kmudian hariii!!!


TERUSKAN USAHA JANNAH!! 








♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner