01 Disember 2011

masalah kunjung diri ku ...




Masalah poli surat x smpai2 …
Knp org len smpai surat tp ak x ?? huhu ni gara2 kecuaian ak lah.. x masukakn smpul surt beralamatkn ak dlm surat jwpn terima ari 2 haha.. slamat ak call poli sabak bernam tu..klo xxtau lah ape nk jd..ak riso surat tu pnting jer.. tu yg kecut tu..alih2 kena anta lain huhu.. mse  nk anta blik 2 bru ak teringat xde lngsung salinan surat twara kt ak sbb ak xsimpan.. nk 0n9 intrnt ting t0ng x leh nk gne alih2 kne g ps.. slmat intrnet kt ps leh guna klo x kne g cc lah alamat nyew.. ak pling x ske g cc lah sbb ap tau x?? sbb ramai bdak2 llki kt sne .. uihhh sram pon adew klo g sorg2 huhu.. dh print ak g poststt bnyk2 nty xde lah susAH Nk gne.. huhu.. J surat2 tu nk kne sahkan dlu lah ape lah.. haiya.. nsib walid yg buat..
30hb bru poskan.. laju ag tu hehe …klo p0s biase lambat dh lah tnggal bpe bls ari je ag nk msuk..ak plak ape pon x buat ag.. mau nty kelam kabut mcm lipas x de kaki nty hahah J ……..hrap lps ni smpai lah surat tu.. walau un smua on9 skunk ni.. pntg jgk surt tu.. ptptn ak plak dh isi xleh bukak ..paswod dy x btui terpkse lah kne bli lain L sabar je lah..
Dugaan  nk bljo tu je ak pk skrg ni..kwn2 ak y glen smua nk msok sem 2 ak bru nk msuk sem 1 huhu             lambat tul  AK.. tp excited jgk lah nk msuk ni.. otak ak dh beku + karat sbb dh lama x blja hrap2 hilg lah krat n cair lah otak nty dh mle blaja hehe… nsib ak ad msuk smkak mik fom6 3 bulan hehe xde lah beku sgat kple otak ak ni bndingkan ngn org lain yg x pgang buku lngusng hehe..kecut pon ad nk msok sana mklum lah dunia bru… berbeza ngn duania zaman sek dlu2 .. huhu.. hrap ak dpt suaikan lah dri mse kt snae nty.. hope dpt kwn3 yg ok2..
Ok sini je lah nk pot pet pot pet.. dh xtau dh nk bebel ape dh.. g un menulis smbil  tgok crita korea ni ..nk tgok kc abis hehe best <my little bride> tu tjuk cite dy klo nk tgok dowlod lah hehe.. jam un dh tu juk kol 2 stagh pagi hehe ak sellu jd burng antu klo nk tau haha..ok lah shabt smua wasalam ea .. salam rindu bersalut syg bg yg bce entry ak ni hehe..©©

~ Berjalanlah dengan penuh HARAPAN walau hidup ini tidak selalu BAHAGIA.. 
~ SEDEKAHKANLAH satu SENYUMAN walau dihatimu tidak lagi mampu bertahan..                                                                  ~ BELAJARLAH memaafkan walau dirimu terluka..
~ BERHENTILAH memberi ALASAN walau ingin menyatakan KEBENARAN..
~ HIDUPLAH dalam IMAN walau hari dipenuhi DUGAAN..
~ BERPEGANGLAH kepada Allah walau Dia tidak kelihatan… 

>>> Bukti kasihNya, kita WUJUD di dunia pinjaman ini..ada SEBAB apabila berlaku sesuatu perkara dan YAKILAH Allah menguji setiap hambaNya..(✿◠‿◠)







♥syukran si comel kerana sudi membaca di sini,jangan lupa tingalkan komen yew sayang^^♥

0 Massage:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner